Νέα εποχή αστικών μετακινήσεων

 

Η νέα OCTAVIA iV, στην τέταρτη γενιά της OCTAVIA, είναι το δεύτερο plug-in υβριδικό μοντέλο ŠKODA iV, μετά το SUPERB iV. Μάλιστα, η OCTAVIA iV είναι διαθέσιμη όχι σε μία αλλά δύο παραλλαγές ισχύος, τόσο στην «απλή» όσο και στην RS έκδοση, που προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις και έντονες συγκινήσεις. Και οι δύο εκδόσεις παρέχουν ηλεκτρική αυτονομία έως 60 χλμ. στον κύκλο WLTP, κινούμενες αμιγώς ηλεκτρικά και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 

Η OCTAVIA iV έχει ισχύ 204 PS (150 kW), με μέγιστη ροπή 350 Nm, με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου να ορίζεται στα 220 χλμ./ώρα και η τυπική επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα να διαρκεί 7,7 δευτερόλεπτα.

 

Η OCTAVIA iV τροφοδοτείται από έναν βενζινοκινητήρα 1.4 TSI που παρέχει 150 PS (110 kW) και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 85 kW, των οποίων οι λειτουργίες ελέγχονται ηλεκτρονικά. Κινητήρας εσωτερικής καύσης, κιβώτιο ταχυτήτων DSG και ηλεκτροκινητήρας, είναι συνδεδεμένοι σε κοινό άξονα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι τριπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων με τους συμπλέκτες σε λουτρό ελαίου, ενώ η λειτουργία ελέγχεται με τεχνολογία shift by wire. Ο τρίτος συμπλέκτης χρησιμοποιείται για την απεμπλοκή του θερμικού κινητήρα από τον ηλεκτρικό κατά την αμιγώς ηλεκτρική κίνηση. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τριφασικός, μόνιμου μαγνήτη, με τυπικό βαθμό απόδοσης 94% και αποτελεί τον καλύτερο τύπο ηλεκτρικού κινητήρα αυτή τη στιγμή στην αυτοκίνηση. Το ιδιαίτερο, ξεχωριστό λογισμικό στις δύο εκδόσεις είναι αυτό που παρέχει διαφορετικά επίπεδα ισχύος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι plug-in υβριδικές εκδόσεις, διαθέτουν πλήρως ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση με άξονα 4 συνδέσμων (ένας διαμήκης υστερούν βραχίονας και τρεις εγκάρσιοι σύνδεσμοι). Το προοδευτικό τιμόνι που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και ο δυναμικός συντονισμός της ειδικά προσαρμοσμένης σπορ ανάρτησης, που είναι χαρακτηριστικός για τη σειρά RS, ανταποκρίνονται σε συμμετοχικά στυλ οδήγησης. Όπως και στην OCTAVIA iV, η απόσταση από το έδαφος είναι 143 χιλ..

 

Οι δύο εκδόσεις iV της OCTAVIA διαθέτουν μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής τάσης, χωρητικότητας 37 Ah, με ονομαστική ενέργεια 13 kWh. Σε ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης με ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα, η γεννήτρια ήχου E-noise κάτω από το δεξί μπροστινό φτερό, παράγει ένα συγκεκριμένο ήχο, προκειμένου το αυτοκίνητο να γίνεται αντιληπτό από τους πεζούς και τους ποδηλάτες. Συνολικά, οι εκπομπές CO2 ανέρχονται μόνο σε περίπου 30 γρμ./χλμ., πράγμα που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο πληροί ήδη τις απαιτήσεις για το μελλοντικό πρότυπο εκπομπών Euro 6d. Παράλληλα, αυτό συνεπάγεται μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, αλλά και μειωμένο Τέλος Ταξινόμησης.

 

Η μπαταρία μπορεί εύκολα να φορτιστεί χρησιμοποιώντας μια τυπική πρίζα οικιακού τύπου ή ένα Wallbox. Σε μια πρίζα 230 V, χρειάζονται 3 ώρες 45 λεπτά για να επαναφορτιστεί από άδεια στο 80% και 5 ώρες στο 100%. Όταν χρησιμοποιείται ένα Wallbox 3,6 kW, χρειάζονται μόλις 2 ώρες 33 λεπτά ή 3 ώρες 33 λεπτά αντίστοιχα. Η θύρα φόρτισης βρίσκεται πίσω από ένα καπάκι στο μπροστινό φτερό στην πλευρά του οδηγού, το οποίο ανοίγει πατώντας ένα κουμπί στο πλαίσιο της πόρτας. Το τυπικό κόστος φόρτισης είναι περίπου στα 2 €. Εκτός από την μπαταρία έλξης και οι δύο OCTAVIA iV διαθέτουν την κλασική μπαταρία 12 V, που τροφοδοτεί τα συστήματα χαμηλής τάσης του αυτοκινήτου.

 

Το γνωστό μας από άλλα μοντέλα ŠKODA, Driving Mode Select, στις OCTAVIA iV , διαθέτει τις λειτουργίες Eco, Normal, Sport και Individual καθώς και την επιλογή Comfort αν το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με Dynamic Chassis Control (DCC). Επιτρέπει ρυθμίσεις για το τιμόνι ή τον κινητήρα και τον έλεγχο μετάδοσης. Παράλληλα, είναι δυνατή η επιλογή μεταξύ ηλεκτρικής (E) και υβριδικής (Hybrid) λειτουργίας στην οθόνη που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα.

 

Σε ηλεκτρική λειτουργία E, η OCTAVIA iV  τροφοδοτείται αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα, καθιστώντας αυτή τη ρύθμιση ιδανική για οδήγηση σε αστική κίνηση. Εάν η μπαταρία έχει επαρκή φόρτιση και η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 10° C, το όχημα εκκινεί αποκλειστικά ηλεκτρικά. Για τεχνικούς λόγους, αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε θερμοκρασίες κάτω των -10° C. Χρησιμοποιώντας μόνο την ηλεκτρική κίνηση, η μέγιστη ισχύς είναι 85 kW ενώ η τελική ταχύτητα σε αυτή τη λειτουργία είναι 140 χλμ./ώρα.

 

Στην υβριδική λειτουργία, η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου αξιολογεί συνεχώς την τρέχουσα κατάσταση οδήγησης και η αλληλεπίδραση μεταξύ του βενζινοκινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα ρυθμίζεται αυτόματα. Είτε αλληλοσυμπληρώνονται όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, είτε τα ηλεκτρονικά ενεργοποιούν μόνο έναν από αυτούς. Η υβριδική λειτουργία προσφέρει επίσης την επιλογή φόρτισης της μπαταρίας μέσω ανάκτησης ενέργειας ή του κινητήρα. Εάν το πλαίσιο με την ένδειξη «Auto» στην κεντρική οθόνη δεν είναι επιλεγμένο, ο οδηγός μπορεί να ορίσει το επιθυμητό επίπεδο μπαταρίας. Εάν η τρέχουσα φόρτιση είναι χαμηλότερη από το καθορισμένο, το όχημα συμπληρώνει την μπαταρία χρησιμοποιώντας τον κινητήρα βενζίνης και ανάκτηση ενέργειας από την πέδηση. Εάν το τρέχον φορτίο είναι υψηλότερο από το καθορισμένο, η ενέργεια χρησιμοποιείται έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό επίπεδο και στη συνέχεια διατηρείται. Εάν είναι επιλεγμένο το «Auto», το σύστημα φόρτισης λειτουργεί πλήρως αυτόνομα. Αυτό σημαίνει ότι η μονάδα ελέγχου αποφασίζει με βάση την τρέχουσα κατάσταση οδήγησης πότε θα αντλήσει ενέργεια από την μπαταρία και πότε θα την επαναφορτίσει χρησιμοποιώντας ανακτημένη ενέργεια. Στην υβριδική λειτουργία, υπάρχει έξοδος 150 PS ανά πάσα στιγμή. Η μέγιστη ισχύς εξόδου 204 PS για την OCTAVIA iV είναι διαθέσιμη όταν το γκάζι πιέζεται πλήρως (kickdown) ή έχει επιλεγεί η λειτουργία Sport.

 

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία έξυπνης αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και με την επεξεργασία δεδομένων που παρέχονται από κάμερες και αισθητήρες ραντάρ, οι ŠKODA OCTAVIA iV μπορούν να καθορίζουν συνεχώς το βέλτιστο επίπεδο ανάκτησης για τη δεδομένη κατάσταση. Εκτός από την αυτόματη ρύθμιση κατά την κανονική λειτουργία οδήγησης (D), δύο άλλα επίπεδα μπορούν να επιλεχθούν χειροκίνητα μέσω της κεντρικής οθόνης: ένα ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο ανάκτησης, το οποίο επιτρέπει στο όχημα να ρολάρει με τον κινητήρα εκτός λειτουργίας καθώς και ένα επίπεδο που συνεπάγεται υψηλότερη επιβράδυνση, 1,2 m/sec2.

 

Το έξυπνο σύστημα Predictive Efficiency Assist συνδυάζει την ανάκτηση ενέργειας φρένων και το Eco Assist, τα οποία μπορούν να απενεργοποιηθούν εάν είναι επιθυμητό. Ακόμα και στην τυπική έκδοση της νέας ŠKODA OCTAVIA, το Eco Assist εμφανίζει αποτελεσματικές συμβουλές οδήγησης στο Virtual Cockpit. Η αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των δύο συστημάτων υποβοήθησης σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ειδοποιεί τον οδηγό του εγκαίρως όταν πλησιάζει για παράδειγμα έναν κυκλικό κόμβο ή έναν περιορισμό ταχύτητας.

 

Όπως και η εξίσου ισχυρή RS που διαθέτει βενζινοκινητήρα 2.0 TSI, η ŠKODA OCTAVIA RS iV είναι εξοπλισμένη με αεριζόμενους δίσκους φρένων διαστάσεων 340 × 30 mm στον μπροστινό άξονα και 310 × 22 mm στον πίσω άξονα. Τέλος, σε ότι αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός είναι 450 λίτρα για την Grand Coupé έκδοση και 490 λίτρα για την Sports Wagon.

 

Η OCTAVIA iV είναι διαθέσιμη με το αμάξωμα Grand Coupe, αρχικά στην έκδοση με τους 204 ίππους και στα επίπεδα εξοπλισμού AMBITION και STYLE, που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις απαιτήσεις ενός plug-in hybrid αυτοκινήτου.

Škoda Octavia IV Ambition TSI PHEV

Ασφάλεια

 

- ESC με ABS, EBD, MSR, ASR, ADL, HBA, DSR, RBS, ESBS, TSA, XDS+.

- 7 Αεροσακοι: Αερόσακος οδηγού-συνοηγού,πλευρικοί εμπρός,αερόσακοι κεφαλής τύπου κουρτίνας και αερόσακος γονάτων οδηγού (αερόσακος συνοδηγού με δυνατότητα απενεργοποίησης)

- FROND ASSIST-Μπροστινό σύστημα προειδοποίησης αναγνώρισεις πεζών & δικυκλιστών

- LANE ASSIST-Σύστυμα διατήρησης λωρίδας

- MULTI-COLLISSION BRAKE-Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων

- Αυτόματη διακοπής παροχής καυσίμου σε περίπτωση ατυχήματος

- Αυτόματο ξεκλείδωμα κεντρικου κλειδώματος & ενεργοποίηση αλάρμ μετά από σύγκρουση

- Εμπρός καθίσματα με βελτιστοποιημένα προσκέφαλα για την προστασία του αυχένα σε περίπτωση ατυχήματος

- Ζώνες ασφαλείας τριών σημείων εμπρός,με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και προεντατήρες

- Ζώνες ασφαλείας 3 σημείων πίσω

- Αισθητήρας χρήσης ζωνών ασφαλείας σε όλες τις θέσεις

- Σύστημα παρακολούθησης απώλειας πίεσης ελαστικων

- Σύστημα συγκράτησης παιδικού καθίσματος i-Size 2 x top tether σύστημα συγκράτησης παιδικού καθίσματος στο κάθισμα του συνοδηγού

- LED φώτα ημέρας,πορείας & προβολείς (μεγάλη σκάλα)

- LED φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέφτες

- Πίσω φώτα LED (με δυναμικά φλας στην έκδοση STYLE)

- Πίσω φώτα ομίχλης LED

- Αισθητήρας βροχής & λειτουργίας φώτων

- Αυτόματη ενεργοποίηση / απενεργοποίηση φώτων με την είσοδο / έξοδο από το όχημα

- CRUISE CONTROL με περιοριστή ταχυτητας

- HILL HOLD CONTROL – Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα

Εσωτερική Σχεδίαση

 

- Εσωτερικό «Ambition black» με υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων

- Χρωμιωμένες εσωτερικές χειρολαβές θυρών

- Αεραγωγοί (κεντρικοί) με διακόσμηση χρωμίου

- Δερμάτινο τιμόνι 2 ακτίνων πολλαπλών λειτουργειών μεχειριστήρια ηχοσυστήματος + ανοικτής συνομίλιας τηλεφώνου

- Ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης με μετα βλητη υποβοήθηση (Servotronic)

- Τιμόνι ρυθμιζόμενο καθ΄ ύψος και τηλεσκοπικά

- Μοχλός ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση (χειροκίνητο κιβώτιο)

- Καθρέφτες στα σκίαστρα οδηγού & συνοδηγού

- Ντουλαπάκι συνοδηγού στο ταμπλό με παροχή κλιματισμού

- Χώρος αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα με 2 θήκες ποτηριού

- Μπροστινό ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο «JUMBO BOX»

- Αναδιπλούμενο πίσω υποβραχιόνιο

- Σύστημα συγκράτησης εγγράφων

- Θήκη γυαλιών

- Υποδοχή για μπουκάλια 1,5 λίτρου στον αποθηκευτικό χώρο των εμπρος θυρών

- Θήκη στην πόρτα του οδηγού – περιλαμβάνει βούρτσα καθαρισμού

- 4 αναδιπλούμενες χειρολαβές οροφής και 2 άγκιστρα στις μεσαίες κολώνες

- 2 φώτα ανάγνωσης εμπρός (για οδηγό και συνοδηγό)

- 2 φώτα ανάγνωσης πίσω

- Φωτισμός χώρου αποσκευων

- Πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών

Άνεση και Infotainment

 

- Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω με λειτουργία άνεσης

- Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμενόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες

- CLIMATRONIC – Ηλεκτρικά ελεγχόμενος 2-ζωνικός κλιματισμός με αισθητήρα υγρασίας

- SWING – Ηχοσύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8,25″ HD + BLUETOOTH

- Κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές καθοδήγησης

- PARK DISTANCE CONTROL – Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω

- Αριθμός ηχείων 8

- Λειτουργία Smartlink (με ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση στην έκδοση STYLE)

- DAB (ψηφιακός δέκτης ραδιοφώνου)

- E-CALL – Σύστημα αυτόματης ειδοποίησης ατυχήματος

SKODA Connect (Pro-active servise) Υπηρεσίες πρόληψης και ενημέρωσης – 10 έτη

- Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων υπολογιστή on board «Maxi Dot»

- Κάθισμα οδηγού & συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ” ύψος με οσφυική στήριξη

- Θήκες αποθήκευσης κινητού τηλεφώνου στην πλάη των εμπρός καθισμάτων

- Διαιρούμενη και αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθισμάτων

- 2x θύρες USB-C εμπρός

- Σύστημα Start/Stop

- Kεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό

- KEYLESS Go- Εκκίνηση κινητήρα με μπουτόν

Εξωτερική Σχεδίαση 

 

- Ζάντες αλουμινίου «TWISTER AERO» 7J X 16″ με ελαστικά 205/60/R16

- Ρεζέρβα (16″) γρύλος ,κλειδί μπουλονιών

- Κιτ επισκευής ελαστικού (αφορά εκδόσεις CNG)

- Εξωτερικοί καθρέφτες & χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος

- Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας

- Μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες με διακόπτη ρύθμισης ταχύτητας και συχνότητας

- Θερμομονωτικό παμπρίζ

- Φιμέ κρύσταλλα
SKODA OCTAVIA MY21 TSI IV PHEV

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

1,4 TSI / 204 HP

 

Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης

 

Κύλινδροι / Κυβισμός (κ.ε) : 4/1.395
Μέγιστη ισχύς / στροφές : 150/5.000-6.000
Μέγιστη ροπή / στροφές : 250/1.550-3.500
Επίπεδα εκπομπών ρύπων : EU 6 ΑΡ
Καύσιμο κίνησης : Αμόλυβδη βενζίνη τουλάχιστον RON 95

 

Ηλεκτροκινητήρας

Μέγιστη ισχύς [PS] : 116
Μέγιστη ροπή [Nm] : 330
Χωρητικότητα μπαταρίας [k/Wh] : 13
Κατανάλωση – συνδυασμένη φάση [Wh /χλμ.] [WLTP] : 129 – 163
Αυτονομία με ηλεκτρική ενέργεια [χλμ.] [WLTP] : 69 – 52
Συνδυαστική ισχύς [PS] / ροπή [Nm] : 204 – 350

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Μέγιστη ταχύτητα : 220
Επιτάχυνση 0-100 : 7.7

 

Κατανάλωση καυσίμου
– εντός πόλης : 0.0
– εκτός πόλης : 5.1
– μικτός κύκλος : 1.2
Εκπομπές CO : 28

ΑΜΑΞΩΜΑ-ΣΑΣΙ

Αμάξωμα

5-θέσιο, 5 θυρο,2 διαμερίσματα
Συντελεστής αεροδυναμικής αντίστασης : 0,265
Διάμετρος κύκλου στροφής : 10.4

 

Σασί

Εμπρός άξονας : Ανάρτηση τύπου MacPherson με τριγωνικά ψαλίδια βάσης και αντιστρεπτική ράβδο
Πίσω άξονα : Διάταξη πολλαπλών συνδέσμων με διαμήκη υστερούν βραχίονα και 3 εγκάρσιους συνδέσμους και αντιστρεπτική ράβδο
Σύστημα πέδησης : Υδραυλικό σύστημα πέδησης διπλού κυκλώματος και ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση
– Εμπρός φρένα : Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες
– Πίσω φρένα : Δισκόφρενα
Σύστημα διεύθυνσης : Σύστημα διεύθυνσης με πινιόν και κρεμαριέρα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση
Ζάντες : 7,0J x 17″
Ελαστικά : 205/60 R16 – 205/55 R17

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου : 39.5 λίτρα

 

Εξωτερικές διαστάσεις

Μήκος (χιλ) : 4689
Πλάτος (χιλ) : 1829
Ύψος (χιλ) : 1429
Μεταξόνιο : 2686
Μετατρόχιο εμπρός/πίσω (χιλ) : 1539 / 1539
Απόσταση από το έδαφος (χιλ) : 143

 

Εσωτερικές διαστάσεις

Εγκάρσιος χώρος εμπρός / πίσω (χιλ) : 1463 / 1444
Ωφέλιμος χώρος κεφαλιών εμπρός / πίσω : 1040 / 970
Μέγιστος χώρος φόρτωσης αποσκευών (λιτ) : 450 / 1405
χωρίς εφεδρικό τροχό

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Τύπος : κίνηση εμπρός
Συμπλέκτης : Δύο ηλεκτρο-υδραυλικοί, ομοαξονικοί συμπλέκτες και επιπλέον ένας για απεμπλοκή θερμικού από τον ηλεκτρικό – υγρού τύπο

Κιβώτιο μετάδοσής : Αυτόματο κιβώτιο DSG, 6 ταχυτήτων (DQ400e)

 

Βάρος

βασικής έκδοσης – με οδηγό 75kg : 1608-1748
Ωφέλιμο – με οδηγό 75kg : 410 – 561
Συνολικό βάρος : 2040 – 2120
Μέγιστο φορτίο έλξης : 750
χωρίς φρένα (κιλά)
Μέγιστο φορτίο έλξης : 1500
με φρένα -12%
Έχετε την δυνατότητα επιλογής να διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε το πρόγραμμα για την χρηματοδότηση αγοράς καινούριου οχήματος ταξί, με κριτήριο την χρηματοδοτική σας ανάγκη μέσα από ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων και καινοτόμων προγραμμάτων χρηματοδότησης μέσω της Ελληνικής Αντιπροσωπείας SKODA.

 

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα διακρίνονται από το ποσοστό της προκαταβολής, του σταθερού ή του κυμαινόμενου επιτοκίου και του χρονικού διαστήματος αποπληρωμής του προγράμματος. Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα εύκολης εξόφλησης σε ισόποσες δόσεις την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί με διάρκεια χρηματοδότησης έως και 84 μήνες.

 

Μεριμνούμε σταθερά με γνώμονα τη δική σας άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση, τόσο πριν, όσο και μετά την αγορά του νέου σας επαγγελματικού οχήματος.

ΥπηρεσίεςΠαροχές - Προσφορές

new logo mauro

Εξασφαλίστε τώρα αποκλειστικά προνόμια και δώρα με κάθε αγορά νέου επαγγελματικού οχήματος. Οι προσφορές μας συνδυάζονται με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες γιατί είναι ωραίο να έχεις επιλογές.

Ασφάλεια Ταξί

 

Το ασφαλιστικό μας πρακτορείο αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας προσφέροντας ανταγωνιστικά ασφάλιστρα για την καλύτερη επιλογή των ασφαλιστικών καλύψεων που χρειάζεστε.

 

asfaleies

 


Διαχείριση – Ενοικίαση

 

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση και μίσθωση του οχήματος σας, με όλες τις υποχρεώσεις που διέπουν την κυκλοφορία του, Λειτουργικές, Διαδικαστικές, Ασφαλιστικές και Φορολογικές, μεριμνώντας για κάθε υποχρέωση ξεχωριστά, για την τήρηση των νόμων και διαδικασιών που έχουν θεσπιστεί για τον κλάδο του ΤΑΞΙ.

 

enoikiasi-diaxeirisi 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσφορά 1 

 

Παρέχουμε εντελώς δωρεάν τα τέλη ταξινόμησης, τα έξοδα διεκπαιρέωσης όλων των διαδικαστικών εργασιών του νέου οχήματος σας ή την εγκατάσταση όλων των ενδείξεων που απαιτείται(ταξίμετρο,ταμειακή μηχανή, φωτεινή ένδειξη ‘ελεύθερο’, φωτεινή ένδειξη ‘TAXI’), εσωτερικά και εξωτερικά του αμαξώματος.

 

Προσφορά 2

 

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 2 ασφαλιστικά προγράμματα το πρόγραμμα εκείνο που ανταποκρινεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας.

 

Taxi Basic

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Taxi Basic από το ασφαλιστικό πρακτορείο μας είναι διάρκειας 6 μηνών και περιλαμβάνει την κάλυψη Αστικής Ευθύνης η οποία σας καλύπτει για τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσετε με το όχημα σας,  Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημιές έως 1.220.000 ευρώ σε Τρίτους και τις εξής καλύψεις, Αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές κατά την μεταφορά, Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο Όχημα, Φροντίδα Ατυχήματος, Νομική προστασία και Θραύση κρυστάλλων.

 

Taxi Plus

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Taxi Plus είναι διάρκειας 3 μηνών και περιλαμβάνει όλες τις βασικές καλύψεις του ασφαλιστικού προγράμματος Taxi Basic με την προσθήκη των εξής προαιρετικών καλύψεων, Πυρκαγιά Οχήματος, Τρομοκρατική Ενέργεια, Φυσικά Φαινόμενα(εξ.χαλάζης), Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού καθώς και την κάλυψη Ολικής και Μερικής κλοπής. 

 

Προσφορά 3

 

Τοποθέτηση προαιρετικού εξοπλισμού: Μεριμνούμε σταθερά για την άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, τόσο πρίν, όσο και μετά την αγορά του νέου σας επαγγελματικού οχήματος γιατί είναι ωραίο να έχεις επιλογές.