Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορτίσετε τις μπαταρίες όλων των ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών SKODA είναι να συνδέσετε το αυτοκίνητο στο σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απλά συνδέστε το αυτοκίνητο απευθείας στην πρίζα του σπιτιού σας (παροχή τριφασικού ρεύματος με πρίζα βιομηχανικού τύπου) ή εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήστε ένα SKODA wallbox,που μειώνει κατά πολύ τον χρόνο φόρτισης. Και οι δύο μέθοδοι φόρτισης χρησιμοποιούν εναλλασσόμενη τάση.

ŠKODA iV CHARGER WALLBOX – MySKODA POWERPASS

wallbox 4

 

ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΘΟΔΟΝ

 

Η επαναφόρτηση της μπαταρίας καθοδόν είναι εύκολη. Ένα καλώδιο ταχυφόρτισης, το ίδιο που χρησιμοποιείτε για φόρτιση με wallbox,επαναφορτίζει την μπαταρία σε 3 ώρες 30 λεπτά, όπως και στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης AC.Τα καλώδια φόρτισης μπορούν να τοποθετούνται εύκολα σε έναν ξεχωριστό χώρο φύλαξης στον χώρο αποσκευών.

wallbox 3

 

 

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

Ο όρος «plug-in υβριδικό σημαίνει ότι η μπαταρία της OCTAVIA IV μπορεί να επαναφορτίζεται με τη σύνδεση ενός καλωδίου φόρτισης. Για να γίνει αυτό αντλεί εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) από το ηλεκτρικό δίκτυο. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί στο σπίτι συνήθως στη διάρκεια της νύχτας σε παροχή τριφασικού ρεύματος με πρίζα βιομηχανικού τύπου, είτε μέσω ενός αποδοτικού wallbox για ταχύτερη φόρτιση – μία άδεια μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως από μία κανονική πρίζα σε 5 ώρες και σε 3 ώρες και 30 λεπτά με ένα 3,6 kw wallbox. Και οι δύο μέθοδοι φόρτισης απαιτούν ξεχωριστό τύπο καλωδίου.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ WALL BOX

 

Για οικιακή φόρτιση η Skoda προσφέρει στους πελάτες τρεις διαφορετικούς τύπους wallbox : Skoda iv charger, το Skoda iv charger connect και το Skoda iv charger connect+.

Η βασική έκδοση είναι και το πιο απλό και βολικό Wallbox,το επόμενο μοντέλο charger connect ενσωματώνει σύνδεση WIFI και LAN και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με κάρτα και εφαρμογή από το κινητό. Αυτή είναι μία καλή λύση που θα καλύψει τους περισσότερους οδηγούς που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Τέλος η τελευταία επιλογή charger connect+ διαθέτει επίσης μονάδα LTE και πιστοποιημένο μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, με αυτή την επιλογή τα δεδομένα φόρτισης αποστέλλονται στην εφαρμογή και οι χρήστες αλλά και ο χειριστής του σταθμού ηλεκτρικής φόρτισης γνωρίζουν ακριβώς ποιος πελάτης το χρησιμοποίησε με τα στοιχεία του αυτοκινήτου και πόση ηλεκτρική ενέργεια ξόδεψε.

myskoda-powerpass-mia-karta-gia-epanafortisi-se-oli-tin-evropi

 

My SKODA POWERPASS

 

Το My SKODA Powerpass διασφαλίζει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να επαναφορτίσουν τα οχήματά τους στα περισσότερα σημεία φόρτισης στην Ευρωπαϊκή Ένωση χρησιμοποιώντας μόνο μία κάρτα. Επιπλέον, η SKODA συμμετέχει στην κατασκευή του δικτύου γρήγορης φόρτισης Ionity σε όλη την Ευρώπη.

 
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΑΜΑΞΩΜΑ-ΣΑΣΙ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ
Έχετε την δυνατότητα επιλογής να διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε το πρόγραμμα για την χρηματοδότηση αγοράς καινούριου οχήματος ταξί, με κριτήριο την χρηματοδοτική σας ανάγκη μέσα από ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων και καινοτόμων προγραμμάτων χρηματοδότησης μέσω της Ελληνικής Αντιπροσωπείας SKODA.

 

Τα χρηματοδοτικά προγράμματα διακρίνονται από το ποσοστό της προκαταβολής, του σταθερού ή του κυμαινόμενου επιτοκίου και του χρονικού διαστήματος αποπληρωμής του προγράμματος. Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα εύκολης εξόφλησης σε ισόποσες δόσεις την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί με διάρκεια χρηματοδότησης έως και 84 μήνες.

 

Μεριμνούμε σταθερά με γνώμονα τη δική σας άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση, τόσο πριν, όσο και μετά την αγορά του νέου σας επαγγελματικού οχήματος.

ΥπηρεσίεςΠαροχές - Προσφορές

new logo mauro

Εξασφαλίστε τώρα αποκλειστικά προνόμια και δώρα με κάθε αγορά νέου επαγγελματικού οχήματος. Οι προσφορές μας συνδυάζονται με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες γιατί είναι ωραίο να έχεις επιλογές.

Ασφάλεια Ταξί

 

Το ασφαλιστικό μας πρακτορείο αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας προσφέροντας ανταγωνιστικά ασφάλιστρα για την καλύτερη επιλογή των ασφαλιστικών καλύψεων που χρειάζεστε.

 

asfaleies

 


Διαχείριση – Ενοικίαση

 

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση και μίσθωση του οχήματος σας, με όλες τις υποχρεώσεις που διέπουν την κυκλοφορία του, Λειτουργικές, Διαδικαστικές, Ασφαλιστικές και Φορολογικές, μεριμνώντας για κάθε υποχρέωση ξεχωριστά, για την τήρηση των νόμων και διαδικασιών που έχουν θεσπιστεί για τον κλάδο του ΤΑΞΙ.

 

 

enoikiasi-diaxeirisi 2021

Προσφορά 1 

 

Παρέχουμε εντελώς δωρεάν τα τέλη ταξινόμησης, τα έξοδα διεκπαιρέωσης όλων των διαδικαστικών εργασιών του νέου οχήματος σας ή την εγκατάσταση όλων των ενδείξεων που απαιτείται(ταξίμετρο,ταμειακή μηχανή, φωτεινή ένδειξη ‘ελεύθερο’, φωτεινή ένδειξη ‘TAXI’), εσωτερικά και εξωτερικά του αμαξώματος.

 

Προσφορά 2

 

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 2 ασφαλιστικά προγράμματα το πρόγραμμα εκείνο που ανταποκρινεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας.

 

Taxi Basic

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Taxi Basic από το ασφαλιστικό πρακτορείο μας είναι διάρκειας 6 μηνών και περιλαμβάνει την κάλυψη Αστικής Ευθύνης η οποία σας καλύπτει για τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσετε με το όχημα σας,  Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημιές έως 1.220.000 ευρώ σε Τρίτους και τις εξής καλύψεις, Αστική ευθύνη για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές κατά την μεταφορά, Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο Όχημα, Φροντίδα Ατυχήματος, Νομική προστασία και Θραύση κρυστάλλων.

 

Taxi Plus

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Taxi Plus από το ασφαλιστικό πρακτορείο μας Insurance Motors είναι διάρκειας 3 μηνών και περιλαμβάνει όλες τις βασικές καλύψεις του ασφαλιστικού προγράμματος Taxi Basic με την προσθήκη των εξής προαιρετικών καλύψεων, Πυρκαγιά Οχήματος, Τρομοκρατική Ενέργεια, Φυσικά Φαινόμενα(εξ.χαλάζης), Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού καθώς και την κάλυψη Ολικής και Μερικής κλοπής. 

 

Προσφορά 3

 

Τοποθέτηση προαιρετικού εξοπλισμού: Μεριμνούμε σταθερά για την άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση σας, τόσο πρίν, όσο και μετά την αγορά του νέου σας επαγγελματικού οχήματος γιατί είναι ωραίο να έχεις επιλογές.